Lokaler och praktiskt stöd

Boka grupprum

Som student har du möjlighet att boka grupprum i anslutning till dina pågående kurser. Bokningar kan göras fem dagar framåt för max tre tillfällen. CAS-inloggning krävs.

Länk till TimeEditManual för bokning i TimeEdit

Kursscheman i TimeEdit

Vissa institutioner använder lokalbokningssystemet för att skapa scheman och dessa går då att söka ut här. Hör med din institution vad som gäller för de kurser du läser.

Förtur till grupprum vid funktionsnedsättning

Har du fått beviljat förtur till grupprum i ditt beslut om stöd för funktionsnedsättning? Läs mer om förtur till grupprum

Universitetsbibliotekets grupprum

Universitetsbibliotekets grupprum går att boka på fliken Mitt UB under Boka i portalen eller direkt på Universitetsbibliotekets hemsida.
Länk till universitetsbibliotekets sida för bokning

Skriva tenta

Universitetets skrivsalar finns i Östra paviljongen, Ålidbacken 23.Karta, Östra paviljongenVid tillfällen då många studenter skriver samtidigt, används även andra lokaler på campus samt på Nolia, Ersboda Folkets Hus och IKSU.

Schema över inbokade tentamenstillfällenRegler för tentamensskrivningar

Hitta på campus

Via den digitala kartan kan du se bland annat var rum, matställen, parkering och konferensrum finns.
Gå till Karta

Hyra av studentskåp

Bokning och betalning av studentskåp sker i Infocenter. Du kan även skicka in din intresseanmälan i förväg via detta formulär: Anmäl intresse för studentskåpAtt hyra ett skåp kostar 200 kr per läsår. Betalning sker personligen och endast med kort.

Du ansvarar för att skåpet har ett lås. Om du har tappat din nyckel och vill att husservice ska klippa låset måste du uppvisa en kopia av ditt hyresavtal samt giltig fotolegitimation.

Studentskåp finns i dessa hus:

  • Beteendevetarhuset
  • Humanisthuset
  • Mit-huset
  • Samhällsvetarhuset
  • Naturvetarhuset

Vid frågor rörande studentskåp kontakta Infocenter.

Rum för bön, stillhet eller återhämtning

På Studenthälsan finns Aurora, studenternas ljusa och lugna rum där du får möjlighet till en stunds återhämtning och vila. Läs mer om Aurora

I anslutning till Kyrkan på campus lokaler i Naturvetarhuset, 1 trappa upp, ligger universitetets kapell som är öppet dagligen för stillhet, bön och andrum, oavsett vilken trosuppfattning du har.

Det finns även ett bönerum specifikt för dig som är muslim i korridoren NC, plan 2 i Naturvetarhuset. Dörren har ett kodlås och för att få koden tar du kontakt med husservice i Naturvetarhuset genom att skicka ett meddelande via kontaktformuläret på den här sidan.


Sidansvarig: Frida Fjellström

Utskriftsversion

Kontakta oss

Ring 090-786 50 00 eller skriv i vårt kontaktformulär.


Stöd och service

Infocenter