Till umu.se

Studenthälsan

Välkommen till Studenthälsan! Att må bra under studietiden är en god grund för dina studier. Studenthälsan finns för studenter* vid Umeå universitet, oavsett studie- eller bostadsort. Vi finns också för studenter vid Sveriges lantbruksuniversitet i Umeå.

Studenthälsan har sommarstängt från 19 juni

Studenthälsans drop in och telefonrådgivning öppnar åter i augusti.
För aktuella tider läs mer under webbannonserna Drop in och Telefonrådgivning. För sjukvårdsrådgivning under sommaren ring 1177.
Vid akut sjukdoms- eller olycksfall ring 112.

Information om Studenthälsan

Studenthälsan har fokus på hälsofrämjande och förebyggande arbete. Vår verksamhet är ett komplement till landstingets hälso- och sjukvård.

Vi har tystnadsplikt och våra tjänster är kostnadsfria. Hos Studenthälsan finns ingen läkare.

*OBS! Du som studerar på forskarnivå ska vända dig till företagshälsovården. För forskarstuderande vid Umeå universitet För forskarstuderande vid SLU

Vill du ta del av vårt utbud?

Du hittar mer information om Studenthälsans tjänster, utbud och annan hälsoinformation via menyn till vänster och annonserna till höger. För att delta i våra grupper, kurser, föreläsningar och workshops anmäler du dig till respektive evenemang i kalendariet.

Anmälan till livsstilsprofilAnmälan till tobaksavvänjning

Hitta till Studenthälsan

Du besöker Studenthälsans drop in i våra lokaler i Infocenter Universum, campus Umeå.

Om du har ett bokat samtal eller vill besöka Aurora, gå till våra lokaler i Förvaltningshuset, Östra flygeln plan 2, campus Umeå.


Sidansvarig: Annica Höglund
2015-06-18

Utskriftsversion

Studenthälsans kalendarium
Grupper, workshops och föreläsningar

Till kalendariet