Till umu.se

Umeå universitets Vårbal 2017

Vårbalen är universitetets gåva till sina studenter, därför är alla studenter vid Umeå Universitet välkomna på Vårbalen!

2017 anordnas Vårbalen lördagkväll 22 april på Universum.

Biljetter

Biljetter finns att köpa från fredagen den 24 mars till och med fredagen 14 april. Därefter går det att köpa eftersläppsbiljetter under perioden måndag 17 april till och med fredagen 21 april. Det går att köpa eftersläppsbiljetter i dörren via swish.

De priser som gäller är:

  • 500 kr för student (med alkohol)
  • 450 kr för student (utan alkohol)
  • 750 kr för icke-student (oavsett om det är med eller utan alkohol)

För eftersläpp gäller priserna:

  • 40 kr för student
  • 60 kr för icke-student

Vill du komma i kontakt med Vårbalskommittén går det bra att använda kontaktformuläret, eller skicka ett mejl direkt till: varbal(at)student.umu.se

Vi söker balarbetare!

Under kvällen är det mycket som händer, och vi söker därför balarbetare. De poster som ska tillsättas är toastteam (toastman och toastmadame), Björkhen (två personer) samt entrévärdar (två personer).

* Toastteamet har som uppgift att se till att alla har en trevlig och bra kväll. De presenterar talare, annonserar sånger och maträtter, och håller ordning i salen.

* Björkhen fungerar så som studentmarsalker. Som björkhen är du ansvarig för att avbryta prat och mat inför tal genom att banka en smal björkstam i golvet.

* Entrévärdarna har som uppgift att ta emot gästerna när de anländer. Ni kryssar av samtliga på en lista, och delar även ut förköpta snapsbiljetter.

Det går utmärkt att kombinera arbetet som entrévärd och björkhen. Som tack för din insats bjuder vi dig på din balbiljett.

Låter något av detta intressant? Skicka då din ansökan (innehållandes en presentation av dig själv och en kort förteckning över tidigare erfarenheter som du tror kan vara relevanta) till: varbal(at)student.umu.se


Sidansvarig: Webbansvarig

Utskriftsversion